Städfirma Stockholm

ettrenthem.se/städfirma-stockholm/

STÄDFIRMA STOCKHOLM

ETT RENT HEM är din städfirma i Stockholm! Vi erbjuder det mesta i städväg t ex flyttstädning, fönsterputsning, städning per abonnemang, hemstädning och dödsbostädning inom hela Stockholm. Hos oss får du professionell hjälp till ett bra pris, där du som kund alltid står i fokus.

ETT RENT HEM – STÄDFIRMA STOCKHOLM

Våra Tjänster – Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Då dödsboet har tömts på dess bohag behövs vanligtvis en städning  av dödsboet. Oftast skall boet säljas och föregås av visning eller för att återlämnas till hyresvärd. Hyresvärdar kräver oftast en städning av dödsbo innan överlämnandet kan ske.
För dödsbostädning erbjuder vi allt från en sedvanlig flyttstädning, grovstädning, sanering eller enligt önskemål beroende av behov.  Du väljer själv vilken typ av städning och vi hjälper naturligtvis till med råd om det efterfrågas.

Vi erbjuder också tömning och bortforsling av dödsbon. Med helhetslösning för dödsbo erbjuder vi alla tjänster. Allt från nedpackning av lösöret, transport(er) enl. önskemål exvis till ÅVC, m.m. dvs total tömning av dödsboet, samt  där städning av dödsboet också ingår. Dessutom kan vi värdera bohag samt köpa bohag. Om en helhetslösning inte är det rätta alternativet för dig kan vi också erbjuda tjänster efter behov som dellösningar.

Flyttstädning Stockholm

När bostaden blivit såld och du har gjort ditt livs bästa affär är det sen dags för den tidskrävande flyttstädningen samtidigt som allt skall tas om hand i den nya bostaden, men vi har lösningen även för din flyttstädning.

Visningsstädning Stockholm

Skall du sälja din bostad? Då är en visningsstädning det rätta för dig och din bostad. En ren och fräsch bostad leder oftast till ett högre försäljningspris har det visat sig enligt statistik.

Storstädning Stockholm

Av flera olika skäl kan det vara behövligt med en storstädning kanske en gång om året eller två eller…. Vi gör det enkelt med att du väljer själv med eller utan fönsterputs.

Hemstädning Stockholm

Med hemstädning på abonnemang exempelvis en gång i veckan eller varannan vecka slipper du tidsödande städning på fredagskvällen eller på lördagsförmiddagen.